presentaties

“De beste manier om iets te leren is er in les in te geven.”

ontdek hier onze laatste presentaties

Met regelmaat geven de Social Marketing Doctors presentaties, workshops en lezingen. En elke keer wanneer we een presentatie geven, scherpen we ook onze eigen kennis weer aan. Op deze pagina kun je de laatste presentaties terugvinden en gratis downloaden. Deel deze gerust met bevriende ondernemers.

Volg ook onze LinkedIn bedrijfspagina

Bepaal
je online
succes

Bepaal je online succes!  – zzp BOOST event – Tijd van DOEN! – 10 oktober 2023

Het geheim van het voeren van een succesvolle online campagne, is de voorbereiding! Denk na over de propositie waarmee je de klant benadert. Bepaal goed voor wie de campagne is en volg deze klant in zijn klantreis. Inventariseer wat je nodig hebt aan materialen, zoals visuals en blogs. En zorg dat je die ook allemaal binnen handbereik hebt, voor je je eerste advertentie plaatst op Facebook of ander kanaal.
Met zzp’ers in Noordoost Brabant liep Esther Gloudemans op 10 oktober in Het Spectrum in Schijndel door de verschillende stappen heen. Deelnemers gingen naar huis met een praktische handleiding om zelf in te vullen en checklists voor het klaarzetten van hun website en social media kanalen.

Online Marketing
voor
Kunst & Cultuur

Voor zzp’ers in de kunst – Geen kunst aan! – 2 juni 2023

EFFECTIEVE ONLINE MARKETING

Je ‘kent je kunst’ en weet wie interesse heeft in jouw werk. En hoe zorg je dat mensen die jouw werk nog niet kennen, je weten te vinden? Nicoline Maes gaf een in-company training voor zzp’ers in de creatieve sector. Deze training werd zo goed ontvangen dat er een vervolg kwam in de vorm van 4 workshops waarin verder werd gewerkt aan online uitstraling en aanwezigheid.

Jij bent zelf jouw sterke merk; Jij bent zelf jouw sterke merk. Hoe zorg je voor herkenbaarheid? In deze workshop gaan we aan de slag met jouw online waardepropositie. Wie ben je, waar sta je voor en waar hebben jouw ‘klanten’ behoefte aan. En sluit je ‘merk’ hierbij aan? Tijdens deze workshop leggen de stevige fundament om op door te bouwen.

Strategisch online, doen wat werkt; Hoe hoe haal je (als kunstenaar) het beste resultaat met een zo klein mogelijke investering in tijd en geld. Wat moet er zeker op orde zijn, waar liggen de kansen en waar begin je dan. We maken een online marketing strategie op 1 A4 (inclusief social media aanpak). 

Website en social media kanalen; We duiken in diverse online marketing kanalen met passende voorbeelden. Kanalen die kort aan bod komen: Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn en uiteraard de Website als spil van je online marketing. Daarna gaan we verder met de opbouw van je kanalen, tips voor je website en meer.

Bedenk een campagne; Je bedenkt een korte campagne. Je krijgt hiervoor een beproefde opzet van de Social Marketing Doctors die je zelf kunt invullen. Tijdens en na deze laatste sessie ga je je campagne voorbereiden, die je dan zelfstandig kunt lanceren.

Strategisch
inzetten
Social Media

Voor bouwvrouwen – Strategisch inzetten Social Media – 8 maart 2023

Het gebruiken van social media biedt kansen, dat begrijpt iedereen. Maar naar welke kansen ben je op zoek? Wat helpt jou, als bouwvrouw, vooruit in jouw werk? En wie wil je met je posts bereiken? Zitten zij wel op jouw content te wachten? Daarover gaat deze workshop. Het maken van keuzes in welke platformen je inzet, gebaseerd op door jou gestelde doelen en gewenste doelgroepen, daarover gaat deze workshop.

zzp BOOST event – Online leads genereren – 12 september 2019

Workshop gegeven door Nicoline tijdens het zzp BOOST event in Veghel op 12 september 2019. Nicoline vertelde over inbound marketing, het belang van je website als spil waar alles om draait en over leadmagnets.  Download deze vlotte presentatie met legio handige tips hieronder – en ga dan aan de slag met de GRATIS tips om een goede leadmagnet te maken die je hierboven kunt downloaden. Veel succes!

zzp BOOST event – Van Google tot websitebezoekers – 12 september 2019

Workshop gegeven door wordpress specialist Puck tijdens het zzp BOOST event in Veghel op 12 september 2019. Puck sprak over hoe je je website voor je aan het werk kunt zetten en hoe je ervoor zorgt dat je site goed gevonden wordt in Google. Download de presentatie en ga lekker aan de slag met je website.

Hoe wordt ik een sterk online merk – 27 september 2018

Workshop door Nicoline tijdens het zzp BOOST event in Veghel op 27 september 2018. Nicoline nam aanwezigen mee op haar eigen reis als onderneemster en liet haar zien hoe doordachte keuzes in je online positionering je resultaten enorm ten positieve kunnen beïnvloeden. Download deze vlotte presentatie met legio handige tips!

Al voordat je op de beurs staat leads genereren

Sta je als bedrijf regelmatig op een beurs en vraag je je af hoe je al voor het event in contact kunt komen met je prospects? Wil je meer leren over hoe je effectieve leadmagnets maakt en waarom een brochure van je bedrijf nooit een goede whitepaper kan zijn? Dan is deze presentatie echt iets voor jou. 

Hands -on workshop facebook – 27 september 2018

Sandra gaf tijdens het zzp BOOST event een praktische workshop Facebook. Aan de hand van triggerende vragen en de handige tips van iemand die elke dag met Facebook werkt, leerde ze ondernemers weer wat nieuws.

Wil je meer resultaat voor je business?

We leggen je graag uit hoe!