web­ontwikkeling

Online succes met een strategisch doordachte website

Online succes met een doordachte website

We ontwikkelen jouw website van begin tot eind op basis van een doordachte strategie. En we hebben niet alleen aandacht voor een fraai (UD) design, maar richten ons ook op het genereren van leads en het realiseren van een uitstekende gebruikerservaring. Dit doen we met een doordacht UX-design, een helder menu en intuïtieve klikpaden. We bouwen digitaal toegankelijke websites conform WCAG-richtlijnen. We werken zowel met WordPress (Divi en Elementor) als met Craft. We bepalen samen welk CMS het beste past bij jouw project.

Van begin tot eind

UX-design en WEBDESIGN

Veel bezoekers op je website is geweldig. Nog belangrijker is dat je website bijdraagt aan het behalen van je bedrijfsdoelen. Om je bezoekers tot acties te verleiden is het belangrijk dat zij moeiteloos kunnen navigeren. Na een gesprek met de opdrachtgever en het vastleggen van wensen en verwachtingen, checken we in bij de doelgroepen om goed te begrijpen wat zij nodig hebben. 

De volgende stap is het maken van een UX-design (User experience ontwerp). Hiermee zorgen we dat de juiste onderdelen op de juiste plaats staan en dat de gebruiker gemakkelijk door je website kan klikken en de juiste informatie kan vinden.  Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld, een brochure aanvragen, producten aanschaffen of zich inschrijven voor een evenement.

We maken wireframes (soort schetsen van je toekomstige site) waarin de de indeling van de webpagina’s vastleggen. Zo krijg je een idee van de blokken waarmee we jouw website opbouwen. Ook zie je hoe je van het ene onderdeel naar het andere kunt navigeren. Wireframes kun je zien als de bouwtekeningen van een huis. Met jouw feedback en die van je doelgroepen passen we de wireframes aan. Zijn we het eens over het UX-design, dan maakt een grafisch ontwerper het webdesign.

We bouwen websites met WordPress en Elementor

WAAROM KIEZEN VOOR EEN WEBSITE GEBOUWD MET WORDPRESS ?

Kies voor WordPress met de Elementor wanneer je:

 • Een goed betaalbare en toch flexibele oplossing wil
 • Een gangbaar systeem wilt gebruiken waar veel bureaus mee kunnen werken
 • Veel doet met contentmarketing/delen van artikelen
 • Een open source systeem belangrijk vind
 • Gebruik wil maken van bestaande plug-ins en oplossingen uit de WordPress community
 • Met blokkenbouwer Elementor of Divi een website op maat wil laten bouwen waarvan de SEO prima op orde is
 • Wanneer je snel een website online wil hebben
We bouwen websites met Craft CMS s'-Hertogenbosch/ Noord Brabant

WAAROM KIEZEN VOOR EEN WEBSITE GEBOUWD MET CRAFT CMS?

Kies voor Craft CMS wanneer je:

 • Een complexere website wilt (en een ruimer budget hebt)
 • De site wil koppelen aan andere systemen
 • Een meertalige website wilt maken
 • De optimale laadtijden nastreeft (snellere website dan met WordPress)
 • Meer veiligheid nastreeft dan met WordPress mogelijk is
 • Het geen bezwaar is dat elke pagina vanaf niets wordt opgebouwd en dat sommige tech nog moet worden ontwikkeld
 • Een systeem wil wat eenvoudig in gebruik is voor jou
 • Front-end en back-end kunnen worden gescheiden

EEN WEBSITE IS MEER DAN EEN ONLINE UITHANGBORD!

Onze ervaren grafische ontwerpers en UX-designers maken mooie, goed functionerende én gebruiksvriendelijke websites. Met het webdesign geef je je identiteit weer en vertel je jouw verhaal. Doordat we de de klantreis van je prospects, de route die de bezoeker aflegt op je website, goed begrijpen bouwen we websites die leads opleveren. Een website is meer dan een online uithangbord! Een website is erop gericht om razendsnel hun vertrouwen te krijgen, of ze nu surfen met een mobiel, tablet, laptop of ander scherm. Elke seconde aandacht telt. Een goede website houdt de aandacht vast.

Uiteraard optimaliseren we elke website voor SEO (zoekmachineoptimalisatie). Met een goede SEO structuur, dieperliggende pagina’s en blogs. We bouwen de back-end van jouw site op met handige modules, waarmee je ook zelf aan de slag kunt. We helpen jullie om het meeste uit je site te halen, geven tutorials en dragen taken over.  

WCAG-richtlijnen

Voor publiek- en sociaal domein en (semi)overheidsinstanties, gemeenten en non-profitorganisaties maken we websites die voldoen aan WCAG. Deze website kunnen het Waarmerk Drempelvrij behalen en een toegankelijkheidsverklaring publiceren.

WCAG staat voor Web Content Accessibility Guidelines. Dit zijn richtlijnen voor de toegankelijkheid van websites, gericht op mensen met een beperking. Dit betekent dat de informatie die wordt aangeboden voor iedereen bruikbaar moet zijn, ongeacht eventuele beperkingen.

 Er is steeds meer aandacht voor de internationale WCAG-richtlijnen. WCAG is in veel gevallen wettelijk verplicht. Ons ervaren team helpt je hier graag mee op weg.

WEBSITE ONDERHOUD (SLA)

Wanneer een website is gelanceerd zorgen wij ervoor dat deze veilig blijft en optimaal functioneert. De afspraken over de taken die nodig zijn voor onderhoud en beheer leggen we vast in een SLA (Service Level Agreement). Deze heeft een looptijd van een jaar, maar kan maandelijks worden opgezegd. Het niveau van onze service is afhankelijk van wat jij nodig hebt. Bekijk hier een voorbeeld van onze BASIS SLA.

R’Vaarders

R’Vaarders

Communicatieadvies op strategisch en operationeel niveau. Doel is om het herstelproces van betrokkenen bij huiselijk geweld te bevorderen met de inzet van professionele ervaringsdeskundigen.
WSD

WSD

Van merkontwikkeling naar design en ontwikkeling van website. Met daarbij opbouw van een communicatieplatform en doorlopende campagne voor naamsbekendheid.
Rangeerterrein

Rangeerterrein

Opzet van klantreis gekeken naar belang van de doelgroepen en zetten hierbij organische en betaalde methodes in (contentmarketing).
Schuldenknooppunt

Schuldenknooppunt

Van merkontwikkeling naar design en ontwikkeling van website. Met daarbij opbouw van een communicatieplatform en doorlopende campagne voor naamsbekendheid.
PIM Werkt

PIM Werkt

De wens van gemeentes Meierijstad, Boekel en Bernheze om bewoners zo snel mogelijk op weg te helpen naar werk middels een nieuwe website en online marketing.
zzp BOOST project

zzp BOOST project

Online marketing management voor project van 16 samenwerkende gemeenten in Noordoost-Brabant
Dividino

Dividino

Websites & webshop, productintroducties op de BE en NL markt
Den Hartogh Logistics

Den Hartogh Logistics

Interim marketing management: global website, interne communicatie, pr en internationaal personeelsblad

Wil je meer resultaat voor je business?

We leggen je graag uit hoe!