PR & Events

Maximale aandacht en zichtbaarheid, zowel online als offline!

Trek maximale aandacht met spraakmakende PR en bruisende events 

Met PR en events die triggeren en verrassen verbinden we jouw bedrijf of organisatie met de doelgroepen die je wilt bereiken. De meerwaarde die jij biedt aan je doelgroepen is de solide basis van onze aanpak. Het resultaat is maximale aandacht en zichtbaarheid, zowel online als offline!

Een strategische aanpak van PR is essentieel

Wij geloven sterk in het samenspel van marketing en PR. Marketing zonder PR is als een ‘gin zonder tonic’. Het is de combinatie die werkt. Wil je dat jouw bedrijf gezien en gevonden wordt, dan is een goede PR-strategie essentieel! Bij die strategie zetten we alle middelen in. Van mailings, persberichten en advertenties tot social media posts en landingspagina’s op je website. Met onze strategische aanpak brengen we jouw bedrijf, producten en diensten gericht onder de aandacht van journalisten, ondernemers, bloggers, volgers, influencers en andere stakeholders.

Events genereren nog meer bekendheid

Naast de traditionele PR-activiteiten organiseren we uiteenlopende events om jouw bedrijf of organisatie nog steviger op de kaart zetten. We putten daarbij uit een scala aan mogelijkheden. We organiseren online events zoals webinars, kick-off meetings, workshops, talkshows, werkbijeenkomsten met breakout rooms en rondetafelgesprekken. Maar ook live events, groot en klein, die persoonlijke contacten en verbinding bevorderen. Heb je een speciale aanleiding, zoals het vieren van een jubileumjaar, dan kunnen we ook events organiseren om daar passend aandacht aan te geven. Wil je opties combineren? Dat kan altijd! Iedere eventvorm heeft zijn eigen charmes, maar één ding is altijd hetzelfde: wij denken met je mee over je wensen en budget en leveren altijd toegevoegde waarde.

Planning, uitvoering en organisatie van events

Voor elk event bedenken we het draaiboek en de planning samen met jou. Samen bepalen we wat je wilt bereiken, voor wie je het doet en welke boodschap je wilt overbrengen. Vervolgens nemen wij de volledige organisatie van het event voor onze rekening. Inclusief het vastleggen van de locatie, sprekers, techniek, catering, drukwerk en eventuele andere specifieke wensen. En natuurlijk regelen we een ludieke verrassing voor de aanwezigen – dat hoort er ook bij!

Event marketing om je event te promoten

De hele event marketing kunnen we ook voor je verzorgen. Event marketing zorgt ervoor dat mensen jouw evenement kennen én het ook daadwerkelijk gaan bezoeken. We zetten een strategie op om je event te promoten. De promotie van het event is hier ons doel. En dat gaat verder dan een uitnodiging sturen en dan maar afwachten. De weg naar het event is net zo belangrijk als het event zelf. Door op de juiste manier de aandacht te trekken van je doelgroepen, ga je ook meer bezoekers krijgen. Zo maken wij het verschil!

Welzijn Vught

Welzijn Vught

We ontwikkelden een opvallende campagne-huisstijl voor het werven van vrijwilligers waarbij naamsbekendheid werd meegenomen.
WSD

WSD

Van merkontwikkeling naar design en ontwikkeling van website. Met daarbij opbouw van een communicatieplatform en doorlopende campagne voor naamsbekendheid.
Bnext.nl

Bnext.nl

Communicatie ondersteuning voor de social media kanalen en de website van deze recyclaar.
Pennings

Pennings

Organisatie van events en communicatie rondom het 150-jarig bestaan van Bouwbedrijf Pennings.
Schuldenknooppunt

Schuldenknooppunt

Van merkontwikkeling naar design en ontwikkeling van website. Met daarbij opbouw van een communicatieplatform en doorlopende campagne voor naamsbekendheid.
zzp BOOST project

zzp BOOST project

Online marketing management voor project van 16 samenwerkende gemeenten in Noordoost-Brabant
Plasticroad

Plasticroad

Online marketing campagne voor de eerste PlasticRoad ter wereld in september 2018.

Ben je toe aan maximale aandacht voor je merk, bedrijf of organisatie?

Maak een afspraak met Social Marketing Doctors in Den Bosch.

Wil je meer resultaat voor je business?

We leggen je graag uit hoe!