Nice to meet you!

  De Social Marketing Doctors LLP bestaat uit compagnons Nicoline Maes en Nathaly van Grinsven. Nicoline is een online marketing specialist en Nathaly een PR- en marketing generalist. Wij stellen een team van flexibele specialisten samen op basis van de uitdaging die je bij ons weglegt.

Waar wij voor staan:

In deze tijd van informatie overload vinden wij dat we verantwoordelijk moeten omgaan met de content die we creëren. We willen waarde toevoegen voor onze klanten, geen ruis.

Bij ons gaat kwaliteit, effectiviteit en doelgerichtheid, boven kwantiteit.

Past dit ook bij jouw bedrijf? Dan gaan we graag met jou aan de slag!

De doctors!

Nicoline Maes

Nicoline is een ervaren content marketing specialist met een fiks online track record. Van 2006 tot 2011 leerde ze het vak in de USA bij gerenommeerde B2C en B2B bedrijven. Gespecialiseerd in internationale inbound marketing  voor B2B bedrijven in bouw, constructie, installatietechniek en machinery. “Mijn ding is strategische online marketing met inhoud.”

Nathaly van Grinsven

Nathaly is een doorgewinterde marketeer en PR specialist. Met haar roots in de telecom, richt ze zich op internationale B2B klanten in de bouw, transport en logistiek.
Ze ontzorgt bedrijven met zowel on- als offline marketing, media training, het organiseren van events en nog veel meer. Als ervaren project manager regelt zij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Onze specialisten!

Rudy Godding

Rudy Godding

Rudy is een specialist in internationale B2B marketing en franchise organisaties. Met zijn achtergrond in sales is online lead generatie, goed converterende social media ads en resultaatgericht inzetten van content marketing zijn ding. Hij is unstoppable in het opzuigen van nieuwe kennis!

Esther Ketelaars

Esther Ketelaars

Grafisch vormgeefster Esther heeft de unieke combinatie van sprekende beeldtaal, een strategische aanpak en een jarenlange ervaring. Esther is daarom onze go-to vormgever voor strategische klussen. Ze maakt prachtig werk en sluit ook goed aan bij onze B2B klanten.

Arnold Reyneveld

Arnold Reyneveld

Arnold is portret- en commercieel fotograaf en weet als geen ander hoe je unieke en authentieke verhalen vertelt met aansprekende fotografie. Zijn geheim? De overtuiging dat ware perfectie schuilt in imperfectie. Als je die durft te laten zien, maak je pas écht het verschil.

Puck Verest

Puck Verest

Specialist Puck helpt onze cliënten met WordPress problemen. Van een klein probleem op een live website of website health check tot het ontwerpen en bouwen van een volledige strategische website die deel uitmaakt van je marketingplan. Puck kan het voor je uitvoeren en oplossen.

Klaas Pelser

Klaas Pelser

Klaas is allround videospecialist. Hij maakt professionele online video in alle soorten en maten. Klaas is veelzijdig, heeft een nuchtere werkwijze en gelooft dat je de mooiste video samen maakt. “Echte” beelden en interviews zie je veel in zijn producties.

Sandra Vonk

Sandra Vonk

Sandra is goed in B2C marketing voor ZZP en MKB. Ze heeft een voorkeur voor retail, restaurants, mode en coaching. Al menig Bosch bedrijf is door haar gecoacht om meer uit hun online kanalen te halen. Sandra verzorgt ook een content bootcamp waarbij je met haar aan je content marketing werkt.

Paul Deckers

Paul Deckers

Paul is onze SEA specialist. Wanneer je website niet gevonden, kom je als bedrijf niet verder. Paul weet door analyse met chirurgische precisie een AdWords-campagne op te zetten. Zo heb je zekerheid dat jouw site door de juiste doelgroepen wordt gevonden.

Sjeng Lensen

Sjeng Lensen

Sjeng schrijft teksten waarmee ondernemers en organisaties hun identiteit en de band met hun doelgroep versterken. Zowel online als offline. Webteksten geoptimaliseerd voor Google en het beeldscherm. En bovenal: bij Sjeng krijg je duidelijke en begrijpelijke taal!

Don Vermeer

Don Vermeer

Specialist Don is er voor alle diagnoses m.b.t. (technische) SEO. Door de vinger op de zere plek te leggen, zorgt hij voor een campagne die alle disciplines behandelt en aansluit bij het budget en soort website van onze klanten. Hij zorgt ervoor dat je site wordt gevonden.

Rianne Wassenberg

Rianne Wassenberg

Een wereldbrede interesse en talent voor van hak op de tak springen kenmerken deze dtp’er en redacteur. Rianne past huisstijl in vormgeving en teksten toe. Want huisstijl is meer dan een logo! Ook voor een whitepaper, boek of e-book of het maken van beeld voor social media ben je bij Rianne aan het juiste adres.

Ivon van den Aker

Ivon van den Aker

Ivon is art director. Zij is een creatief denker, dromer, reiziger, lezer, muziekliefhebber en foodlover die graag werkt voor merken, agentschappen en vooral: mensen. Prachtige doordachte en effectieve concepten zijn daarvan een dankbaar resultaat.

Esther Gloudemans

Esther Gloudemans

Esther is communicatieadviseur en webredacteur. Zij controleert zowel Engelse als Nederlandstalige sites op spel- en grammaticafouten en redigeert waar nodig. Daarbij kijkt ze met een communicatie bril naar de sites om te checken of ze compleet zijn en het juiste verhaal vertellen. 

Wendy Weel

Wendy Weel

Verliefd op WordPress sinds 2011.
Wendy kan, de door jouw vormgever ontworpen website, omzetten naar een werkende WordPress website. Doordat zij actief is in de WordPress community heeft zij een groot netwerk. ‘Ik help ondernemers een succes te maken van hun website’

Wendie Huis in 't Veld

Wendie Huis in 't Veld

Wendie is WordPress expert & Website consultant en bouwt sites in WordPress. Haar expertise is het stimuleren van zelfredzaamheid en zelfstandigheid op het web en het zoeken naar makkelijke, snelle en betaalbare oplossingen binnen de standaard WordPress mogelijkheden.

Heather J. Marinos

Heather J. Marinos

Heather is a native English writer with 25+ years of writing, editing and strategic marketing experience. A Canadian of European descent, living in South Florida. Experienced in B2B and B2C, both online and offline. Heather is the stronghold for our international clients.

Pas jij in ons team?

Pas jij in ons team?

We zijn op dit moment op zoek naar sterke zzp’ers die ervoor open staan om zich bij ons aan te sluiten en vanuit de Gruyterfabriek in Den Bosch willen werken.

Ja, ik wil wel!

Voor grote opdrachten werken we samen met een flex-team met zelfstandigen. In welke samenstelling is afhankelijk van wat klanten nodig hebben. Denk jij goed in ons team te passen? Neem contact op, dan kijken we of we een klik hebben en praten we over de voorwaarden.

Kom jij ons flex team versterken?

Wij werken graag samen met toppers in hun vak. Reclame bureaus met B2C opdrachten, marketing bureaus gericht op de bouw, infra, of machinery. Wij sluiten graag aan bij opdrachten waar meer focus op online marketing gewenst is. Heb je als zzp-er een grote opdracht waar je top kwaliteit wil leveren? Bel ons!