Nice to meet you!

Ons team

Nicoline Maes

Nicoline Maes

Nicoline is een ervaren content marketing specialist met een fiks online track record. Van 2006 tot 2011 leerde ze het vak in de USA bij gerenommeerde B2C en B2B bedrijven. Gespecialiseerd in internationale inbound marketing  voor B2B bedrijven in bouw, constructie, installatietechniek en machinery. “Mijn ding is strategische online marketing met inhoud.”

Nathaly van Grinsven

Nathaly van Grinsven

Nathaly is een doorgewinterde marketeer en PR specialist. Met haar roots in de telecom, richt ze zich op internationale B2B klanten in de bouw, transport en logistiek.
Ze ontzorgt bedrijven met zowel on- als offline marketing, media training, het organiseren van events en nog veel meer. Als ervaren project manager regelt zij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Esther Gloudemans

Esther Gloudemans

Esther is een hands on communicatieadviseur en projectleider. Ze inventariseert de wensen en doelen van de organisatie en zorgt voor een helder plan van aanpak met een duidelijke tijdslijn. Daarnaast organiseert Esther vele grote en kleine events, waarin ze plannen van plank naar uitvoering haalt. 

Wendie Siwaletti

Wendie Siwaletti

Wendie is de vaste spin in het web van de Social Marketing Doctors. Als Content Creator is ze betrokken bij het maken en plaatsen van top content, voor elk kanaal, voor onze klanten. Daarnaast functioneert deze topper als Office Manager voor ons fijne kantoor in de Gruyterfabriek in Den Bosch. 

Arnold Reyneveld

Arnold Reyneveld

Arnold is portret- en commercieel fotograaf en weet als geen ander hoe je unieke en authentieke verhalen vertelt met aansprekende fotografie. Zijn geheim? De overtuiging dat ware perfectie schuilt in imperfectie. Als je die durft te laten zien, maak je pas écht het verschil.

Dianne Vos

Dianne Vos

Dianne is onze User Experience Designer en websitebouwer. Haar ambitie is om de online wereld gebruiksvriendelijker en toegankelijker te maken. Dit doet ze door de eindgebruiker centraal te stellen bij het maken van flows, wireframes en klikbare prototypes. Dianne legt de basis voor onze websites.

Michael Prickartz

Michael Prickartz

Michael is onze onmisbare kracht als het gaat om Google Advertising. Google heeft weinig verrassingen voor Michael en hij vertaalt deze in duidelijke maandelijkse rapportages. Bespreek je doelen en laat Michael z’n magic doen.

Fleur de Bruijn

Fleur de Bruijn

Doorgewinterde PR professional voor wie ‘kan niet’ niet bestaat. Zowel interne als externe communicatie heeft haar belangstelling. Stakeholders binnen en buiten de organisatie of bedrijf betrekken, behouden en boeien. Daarvoor zet Fleur haar wekker.

Ivon van den Aker

Ivon van den Aker

Ivon is art director. Zij is een creatief denker, dromer, reiziger, lezer, muziekliefhebber en foodlover die graag werkt voor merken, agentschappen en vooral: mensen. Prachtige doordachte en effectieve concepten zijn daarvan een dankbaar resultaat.

Rudy Godding

Rudy Godding

Rudy is een specialist in internationale B2B marketing en franchise organisaties. Met zijn achtergrond in sales is online lead generatie, goed converterende social media ads en resultaatgericht inzetten van content marketing zijn ding. Hij is unstoppable in het opzuigen van nieuwe kennis!

Esther Ketelaars

Esther Ketelaars

Grafisch vormgeefster Esther heeft de unieke combinatie van sprekende beeldtaal, een strategische aanpak en een jarenlange ervaring. Esther is daarom onze go-to vormgever voor strategische klussen. Ze maakt prachtig werk en sluit ook goed aan bij onze B2B klanten.

Sjeng Lensen

Sjeng Lensen

Sjeng schrijft teksten waarmee ondernemers en organisaties hun identiteit en de band met hun doelgroep versterken. Zowel online als offline. Webteksten geoptimaliseerd voor Google en het beeldscherm. En bovenal: bij Sjeng krijg je duidelijke en begrijpelijke taal!

Don Vermeer

Don Vermeer

Specialist Don is er voor alle diagnoses m.b.t. (technische) SEO. Door de vinger op de zere plek te leggen, zorgt hij voor een campagne die alle disciplines behandelt en aansluit bij het budget en soort website van onze klanten. Hij zorgt ervoor dat je site wordt gevonden.

Heather J. Marinos

Heather J. Marinos

Heather is a native English writer with 25+ years of writing, editing and strategic marketing experience. A Canadian of European descent, living in South Florida. Experienced in B2B and B2C, both online and offline. Heather is the stronghold for our international clients.

Rianne Wassenberg

Rianne Wassenberg

Een wereldbrede interesse en talent voor van hak op de tak springen kenmerken deze dtp’er en redacteur. Rianne past huisstijl in vormgeving en teksten toe. Want huisstijl is meer dan een logo! Ook voor een whitepaper, boek of e-book of het maken van beeld voor social media ben je bij Rianne aan het juiste adres.

Klaas Pelser

Klaas Pelser

Klaas is allround videospecialist. Hij maakt professionele online video in alle soorten en maten. Klaas is veelzijdig, heeft een nuchtere werkwijze en gelooft dat je de mooiste video samen maakt. “Echte” beelden en interviews zie je veel in zijn producties.

marketing EHBO nodig?