Nice to meet you!

  De Social Marketing Doctors LLP bestaat uit compagnons Nicoline Maes en Nathaly van Grinsven. Nicoline is een online marketing specialist en Nathaly een PR- en marketing generalist. Wij stellen een team van flexibele specialisten samen op basis van de uitdaging die je bij ons weglegt.

Waar wij voor staan:

In deze tijd van informatie overload vinden wij dat we verantwoordelijk moeten omgaan met de content die we creëren. We willen waarde toevoegen voor onze klanten, geen ruis.

Bij ons gaat kwaliteit, effectiviteit en doelgerichtheid, boven kwantiteit.

Past dit ook bij jouw bedrijf? Dan gaan we graag met jou aan de slag!

De doctors!

Nicoline Maes

Nicoline is een ervaren content marketing specialist met een fiks online track record. Van 2006 tot 2011 leerde ze het vak in de USA bij gerenommeerde B2C en B2B bedrijven. Gespecialiseerd in internationale inbound marketing  voor B2B bedrijven in bouw, constructie, installatietechniek en machinery. “Mijn ding is strategische online marketing met inhoud.”

Nathaly van Grinsven

Nathaly is een doorgewinterde marketeer en PR specialist. Met haar roots in de telecom, richt ze zich op internationale B2B klanten in de bouw, transport en logistiek.
Ze ontzorgt bedrijven met zowel on- als offline marketing, media training, het organiseren van events en nog veel meer. Als ervaren project manager regelt zij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Onze specialisten!

Esther Gloudemans

Esther Gloudemans

Esther is een hands on communicatieadviseur en projectleider. Ze inventariseert de wensen en doelen van de organisatie en zorgt voor een helder plan van aanpak met een duidelijke tijdslijn. Ze coördineert de werkzaamheden van het team om aan te sluiten op de planning en het budget. Met name in de organisatie van grote en kleine events trekt ze plannen van plank naar uitvoering. 

Wendie Siwaletti

Wendie Siwaletti

“Duizendpoot met marketing achtergrond.” Wendie is verantwoordelijk voor het Office Management en onze website. Haar zorg gaat uit naar de (content)planning van de klanten en maakt er passende visuals bij. Ze wordt enthousiast als ze zich bezig kan houden met nieuwe concepten, het maken van templates voor Social media en het organiseren van events. En is er geen klus dan bedenkt ze er graag een! 

Arnold Reyneveld

Arnold Reyneveld

Arnold is portret- en commercieel fotograaf en weet als geen ander hoe je unieke en authentieke verhalen vertelt met aansprekende fotografie. Zijn geheim? De overtuiging dat ware perfectie schuilt in imperfectie. Als je die durft te laten zien, maak je pas écht het verschil.

Dianne Vos

Dianne Vos

Dianne is onze User Experience Designer en websitebouwer. Haar ambitie is om de online wereld gebruiksvriendelijker en toegankelijker te maken. Dit doet ze door de eindgebruiker centraal te stellen bij het maken van flows, wireframes en klikbare prototypes. Dianne legt de basis voor onze websites.

Ivon van den Aker

Ivon van den Aker

Ivon is art director. Zij is een creatief denker, dromer, reiziger, lezer, muziekliefhebber en foodlover die graag werkt voor merken, agentschappen en vooral: mensen. Prachtige doordachte en effectieve concepten zijn daarvan een dankbaar resultaat.

Esther Ketelaars

Esther Ketelaars

Grafisch vormgeefster Esther heeft de unieke combinatie van sprekende beeldtaal, een strategische aanpak en een jarenlange ervaring. Esther is daarom onze go-to vormgever voor strategische klussen. Ze maakt prachtig werk en sluit ook goed aan bij onze B2B klanten.

Rianne Wassenberg

Rianne Wassenberg

Een wereldbrede interesse en talent voor van hak op de tak springen kenmerken deze dtp’er en redacteur. Rianne past huisstijl in vormgeving en teksten toe. Want huisstijl is meer dan een logo! Ook voor een whitepaper, boek of e-book of het maken van beeld voor social media ben je bij Rianne aan het juiste adres.

Fleur de Bruijn

Fleur de Bruijn

Doorgewinterde PR professional voor wie ‘kan niet’ niet bestaat. Zowel interne als externe communicatie heeft haar belangstelling. Stakeholders binnen en buiten de organisatie of bedrijf betrekken, behouden en boeien. Daarvoor zet Fleur haar wekker.

Michael Prickartz

Michael Prickartz

Michael is onze onmisbare kracht als het gaat om Google Advertising. Google heeft weinig verrassingen voor Michael en hij vertaalt deze in duidelijke maandelijkse rapportages. Bespreek je doelen en laat Michael z’n magic doen.

Rudy Godding

Rudy Godding

Rudy is een specialist in internationale B2B marketing en franchise organisaties. Met zijn achtergrond in sales is online lead generatie, goed converterende social media ads en resultaatgericht inzetten van content marketing zijn ding. Hij is unstoppable in het opzuigen van nieuwe kennis!

Don Vermeer

Don Vermeer

Specialist Don is er voor alle diagnoses m.b.t. (technische) SEO. Door de vinger op de zere plek te leggen, zorgt hij voor een campagne die alle disciplines behandelt en aansluit bij het budget en soort website van onze klanten. Hij zorgt ervoor dat je site wordt gevonden.

Sjeng Lensen

Sjeng Lensen

Sjeng schrijft teksten waarmee ondernemers en organisaties hun identiteit en de band met hun doelgroep versterken. Zowel online als offline. Webteksten geoptimaliseerd voor Google en het beeldscherm. En bovenal: bij Sjeng krijg je duidelijke en begrijpelijke taal!

Wendy Weel

Wendy Weel

Verliefd op WordPress sinds 2011.
Wendy kan, de door jouw vormgever ontworpen website, omzetten naar een werkende WordPress website. Doordat zij actief is in de WordPress community heeft zij een groot netwerk. ‘Ik help ondernemers een succes te maken van hun website’

Heather J. Marinos

Heather J. Marinos

Heather is a native English writer with 25+ years of writing, editing and strategic marketing experience. A Canadian of European descent, living in South Florida. Experienced in B2B and B2C, both online and offline. Heather is the stronghold for our international clients.

Leon Nabuurs

Leon Nabuurs

PHP, HTML, CSS en Javascript hebben geen geheimen voor Leon. Vanuit de techniek kijkt hij naar maatwerk oplossingen voor WordPress websites van klanten met speciale wensen. Lastige knelpunten zijn uitdagingen, waar Leon zich graag in vastbijt. En er is altijd een oplossing te vinden!

Klaas Pelser

Klaas Pelser

Klaas is allround videospecialist. Hij maakt professionele online video in alle soorten en maten. Klaas is veelzijdig, heeft een nuchtere werkwijze en gelooft dat je de mooiste video samen maakt. “Echte” beelden en interviews zie je veel in zijn producties.

Ja, ik wil wel!

Voor grote opdrachten werken we samen met een flex-team met zelfstandigen. In welke samenstelling is afhankelijk van wat klanten nodig hebben. Denk jij goed in ons team te passen? Neem contact op, dan kijken we of we een klik hebben en praten we over de voorwaarden.

Kom jij ons flex team versterken?

Wij werken graag samen met toppers in hun vak. Reclame bureaus met B2C opdrachten, marketing bureaus gericht op de bouw, infra, of machinery. Wij sluiten graag aan bij opdrachten waar meer focus op online marketing gewenst is. Heb je een mooie opdracht waar je top kwaliteit wil leveren? Bel ons!

marketing EHBO nodig?