succes met resultaatgerichte marketing

Van plan tot strategie, van online campagne tot e-mailmarketing, van design tot website, van PR tot events en trainingen

online succesvol, We make you matter!

Online succesvol zijn, daar komt veel bij kijken. Essentieel zijn goede keuzes en een doordacht plan waarmee je aan de slag gaat. Social Marketing Doctors helpt je daarbij.  Wij zijn een full-service online marketingbureau waar je kunt aankloppen voor alle online marketingdiensten. Maar wat doen we dan precies voor jou? Hier komt ons antwoord.

EERST DE STRATEGIE, DAN DE UITVOERING

Met onze hulp ga je strategisch aan de slag. Stap één is het bedenken van een strategie. Met een doordachte strategie weet je welke doelen je wilt bereiken en hoe je kunt meten of je die doelen ook behaalt. Jouw doelgroepen hebben geen geheimen meer voor jou. Je weet hoe hun klantreis verloopt en met welke content en advertenties je ze kunt bereiken en tot actie aanzetten. Je begrijpt dat succes met online marketing afhangt van een goed samenspel van veel elementen. En als het meten van je succes daar aanleiding voor geeft, ben je ook bereid om je strategie en tactiek weer bij te stellen. Is dat hoe jij wilt werken aan je marketingproject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We make you matter!

Strategie

Strategie

Geen succes zonder een goede strategische aanpak. Anders schiet je met hagel. Wij ontwikkelen een effectieve strategie die resultaten oplevert. Dat doen we samen met relevante professionals én met input van jouw doelgroepen. 

Strategie

Merk

Alles begint met een sterk merk: jouw merk. We toetsen jouw merk aan deze tijd en ontwikkelen een merkverhaal en visuele stijl waar jij volledig achterstaat. Dat biedt jouw bedrijf de vruchtbare basis om op door te bouwen. 

logo Pim Werkt

Online marketing

Wij hebben alle knowhow in huis om van jouw online marketing een succes te maken. Dag in dag uit zijn wij bezig met webontwikkeling, advertising, contentmarketing, videomarketing, eventmarketing en alles wat daarbij hoort. 

Webontwikkeling

Webontwikkeling

Wij ontwikkelen duidelijke functionele websites, gericht op jouw doelgroepen. Onze websites helpen mensen snel te vinden wat ze zoeken. Wij geloven in de kracht van eenvoud, goede inhoud en sterke SEO. Met ons word jij gevonden!

PR en Events

PR & Events

Zoek jij effectieve oplossingen voor je PR of eventmarketing? Wij helpen bedrijven en organisaties om gevonden en gezien te worden. Zowel on- als offline. De magic zit in onze perfecte mix van marketingdiensten, communicatie en PR-oplossingen.

Trainingen

Trainingen

We weten veel over uiteenlopende marketingonderwerpen. Daar geven we trainingen en presentaties over. Dat doen we incompany of voor een bestaande groep. We schreven er ook een boek over. Waar wil jij meer over leren?

Hoe staat jouw marketing ervoor? Doe de test!

Benieuwd of jouw bedrijf al maximale online impact heeft? Ontdek het met onze korte test. In maximaal vijf minuten zie je direct hoe jouw online aanpak er daadwerkelijk voor staat. Je test wordt ook naar het lab van Social Marketing Doctors gestuurd voor een grondige evaluatie.

Als dank krijg je van ons een gratis brainstormsessie van een half uur. Daarna kun je zelf, of samen met ons, aan de slag om je online impact te vergroten. 

STRATEGISCH ONLINE MARKETINGPLAN VOOR JOUW BEDRIJF

Wil jij een strategisch online marketingplan voor jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een gratis strategische sessie van 90 minuten. In de sessie komen wij er samen achter waar jouw behoeften en mogelijkheden liggen.

Na afloop van de sessie plannen we twee vervolgsessies in. Daarna ligt er een plan en kunnen we aan de slag.

Wil je meer restultaat voor je business?

We leggen je graag uit hoe!