CASE
Dividino

klant

Dividino Group is een ambitieuze importeur en distributeur van innovatieve telecom producten, waaronder smartphones en accessoires. Met kantoren in Rotterdam (Nederland) en Charleroi (België) kent Dividino Group BV als geen ander de lokale markt en behoeften en adviseert en begeleidt online en offline telecom resellers optimaal. Dividino Group kenmerkt zich door directe communicatie, flexibiliteit en uitstekende service- en garantievoorwaarden.

Samenwerking
De langlopende opdracht kwam tot stand vanuit een jarenlange samenwerking bij telecom distributeurs Dangaard Mobicall en Brightpoint tussen Dave Stolk en Nathaly van Grinsven. In de start-up die Dividino in de zomer 2014 was, bestond al de behoefte aan structurele PR-, marketing- & communicatie ondersteuning. Inmiddels is de samenwerking al enige jaren naar wederzijdse tevredenheid onderweg. Nathaly is projectleider van de webshop, maar neemt daarnaast ook de marketing voor resellers, de online campagnes en het POS materiaal voor winkels op zich. 

uitdaging

PR, marketing & communicatie werkzaamheden die voorbij komen, worden begeleid en uitgevoerd. Het gaat om online en offline werkzaamheden en de afstemming met met (internationale) partners en leveranciers.

  • begeleiding en uitvoering van diverse websites voor consumenten
  • begeleiding van webshops voor de B2B markt in een koppeling met Exact Globe
  • organisatie events
  • begeleiding en introductie van nieuwe merken en producten op de Nederlandse en Belgische markt
  • specifiek: de branding van het merk PanzerGlass voor de Dividino resellers. 

resultaat

Belangrijkste resultaten:

  • PanzerGlass op de Nederlandse markt gezet bij alle toonaangevende online en offline telecom kanalen. In 4 jaar tijd is PanzerGlass uitgegroeid tot marktleider op het gebied van display protectie van smartphones en tablets
  • Smartphonemerk General Mobile Android One op de Nederlandse markt gezet bij alle toonaangevende online en offline telecom kanalen. In maart 2018 stond General Mobile als 4e merk binnen het Telecom Retail kanaal in Nederland.

“Met de flexibiliteit, ervaring in de telecombranche en uitgebreide netwerk weet Nathaly altijd de zaken goed te organiseren zodat wij optimaal van de resultaten kunnen genieten.”

OPLOSSINGEN

E-mailings naar diverse doelgroepen en naar alle klanten uit Benelux 

@

POS materialen in maatwerk naar de resellers  

Organisatie promotieteams en mysterie shopping

Social Marketing Doctors review persoonlijke foto

Marco Rietdijk

Sales & Marketing Director Benelux Dividino

“Met de jarenlange samenwerking en ervaring van Nathaly van Grinsven hebben we voor Dividino een goede pr, marketing & communicatie partner. Met de flexibiliteit, ervaring in de telecombranche en haar uitgebreide netwerk weet ze altijd de zaken goed te organiseren zodat wij optimaal van de resultaten kunnen genieten.”