Trainingen

Power up je online skills met onze trainingen en workshops

Power up je online skills met onze trainingen en workshops

Ben je op zoek naar inspiratie voor pakkende content? Wil je leren hoe je marketing in de praktijk echt toepast? Hoe je op een effectieve manier jouw doelgroepen aanspreekt? Of wil je ontdekken hoe je jouw doelgroepen het beste kunt bereiken? Je leert het in onze trainingen en workshops. 

Laten we beginnen met wat we niet doen: we geven geen trainingen en workshops die voor iedereen vrij toegankelijk zijn.

Wat we wel doen, is samen een strategie ontwikkelen gevolgd door trainingen en workshops die het verschil maken. Daarna kunnen jij en je collega’s zelf volgens een doordacht plan aan de slag. We geloven dat we je daar echt mee helpen. 

Het voordeel is dat je altijd trainingen en workshops op maat krijgt. Dus geen one-size-fits-all-benadering, maar trainingen en workshops die naadloos aansluiten op de specifieke behoefte van jouw bedrijf of organisatie.

Wij bieden trainingen en workshops op diverse gebieden, waaronder:

 

  • Contentstrategie: Leer strategisch denken over je content en hoe je die effectief inzet om je doelen te bereiken.
  • E-mailmarketing: Ontdek hoe je succesvolle e-mailcampagnes opzet en de kracht van directe communicatie benut.
  • Social media trainingen: Leer hoe je Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en andere social media platforms optimaal inzet voor je bedrijf.
  • Designen met Canva: Ga aan de slag met visuele communicatie en maak professioneel ogende ontwerpen met Canva.
  • WordPress: Verdiep je in dit populaire contentmanagementsysteem en leer hoe je zelfstandig je website kunt onderhouden.
  • Bloggen: Leer boeiende blogs te schrijven die je lezers aantrekken en betrekken bij jouw merk.
  • En nog veel meer!

De kosten in een notendop

Onze trainingen en workshops duren één dagdeel. We geven ze op locatie bij jouw bedrijf of organisatie. Geen gedoe met reizen naar een trainingslocatie, maar leren in je eigen omgeving.

Workshop/training tot 10 personen

Starttarief € 1.000 incl. 1 uur uitleg over de werkwijze. Daarna € 100 per uur voor aanwezigheid en begeleiding. Exclusief reiskosten.

Workshop/training 10-25 personen

Starttarief € 1.500 incl. 1 uur uitleg over de werkwijze. Daarna € 100 per uur voor aanwezigheid en begeleiding. Exclusief reiskosten.

Workshop/training meer dan 25 personen

Maatwerk, neem hiervoor contact met ons op.

Starttarief € 1.000 incl. 1 uur uitleg over de werkwijze. Daarna € 100 per uur voor aanwezigheid en begeleiding. Exclusief reiskosten.

Toch liever een training of workshop bij ons op kantoor volgen?

Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op om een training of workshop bij de Social Marketing Doctors in ‘s-Hertogenbosch te reserveren.

“Het was een inspirerende ochtend, die 24ste oktober. Hoewel we best al wat van Facebook af weten en het ook al volop gebruiken, kon Nathaly ons toch nog veel tips and tricks geven. Er was volop ruimte voor specifieke vragen en eigen inbreng en dat maakte de ochtend super leerzaam. Een aanrader dus!”

Nicolien Govers

Manager Communicatie & Marketing, Bibliotheken 's-Hertogenbosch en omstreken

“We werken graag samen met Social Marketing Doctors. We hebben veel geleerd tijdens de inspirerende, duidelijke en creatieve social media en Canva trainingen. Wat goed werkt, is dat SMD de trainingen op ons en ons werk laat aansluiten waardoor er maatwerk ontstaat. Ook de “nazorg” is fantastisch want nieuwe dingen leren kost tijd en vraagt om herhaling.”

Elze Frie

Elliz in Company

“Social Media lijkt zo makkelijk, maar om effectief te zijn,; daar komt nog behoorlijk wat bij kijken. Nicoline ondersteunt ons B2B bedrijf sinds kort en het eerste resultaat hebben we al binnen door het LinkedIn profiel van de eigenaar te updaten en relevanter voor onze prospects te maken. Het aantal connecties op LinkedIn is de laatste 2 weken fors uitgebreid (10% extra) en we merken ook dat we zelf meer uitgenodigd worden. Nicoline weet wat ze doet als het om social media gaat. Door haar ‘hands-on’ aanpak werken we graag met haar samen.”

Liesbeth van Tienhoven

Weten welke workshops en trainingen we eerder verzorgden?

LadyLine

LadyLine

Online marketing strategie & training franchise organisatie