"De beste manier om iets te leren is er les in te geven."

Met regelmaat geven de Social Marketing Doctors presentaties, workshops en lezingen. En elke keer wanneer we een presentatie geven, scherpen we ook onze eigen kennis weer aan. Op deze pagina kun je de laatste presentaties terugvinden en gratis downloaden. Deel deze gerust met bevriende ondernemers.

Volg ook onze LinkedIn bedrijfspagina

 

Hieronder kun je onze laatste presentaties downloaden

Online marketing voor kunst en cultuur

 

Voor #zzp’ers in de kunst – Geen kunst aan!, 2 juni 2023

EFFECTIEVE ONLINE MARKETING | Je ‘kent je kunst’ en weet wie interesse heeft in jouw werk. En hoe zorg je dat mensen die jouw werk nog niet kennen, je weten te vinden? Nicoline Maes gaf een in-company #training voor zzp’ers in de creatieve sector. Deze training werd zo goed ontvangen dat er een vervolg kwam in de vorm van 4 #workshops waarin verder werd gewerkt aan online uitstraling en aanwezigheid.

4 workshops:

  • Jij bent zelf jouw sterke merk; Jij bent zelf jouw sterke merk. Hoe zorg je voor herkenbaarheid? In deze workshop gaan we aan de slag met jouw online waardepropositie. Wie ben je, waar sta je voor en waar hebben jouw ‘klanten’ behoefte aan. En sluit je ‘merk’ hierbij aan? Tijdens deze workshop leggen de stevige fundament om op door te bouwen.
  • Strategisch online, doen wat werkt; Hoe hoe haal je (als kunstenaar) het beste resultaat met een zo klein mogelijke investering in tijd en geld. Wat moet er zeker op orde zijn, waar liggen de kansen en waar begin je dan. We maken een online marketing strategie op 1 A4 (inclusief social media aanpak). 
  • Website en social media kanalen; We duiken in diverse online marketing kanalen met passende voorbeelden. Kanalen die kort aan bod komen: Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn en uiteraard de Website als spil van je online marketing. Daarna gaan we verder met de opbouw van je kanalen, tips voor je website en meer.
  • Bedenk een campagne; Je bedenkt een korte campagne. Je krijgt hiervoor een beproefde opzet van de Social Marketing Doctors die je zelf kunt invullen. Tijdens en na deze laatste sessie ga je je campagne voorbereiden, die je dan zelfstandig kunt lanceren.

Online Marketing
voor
Kunst & Cultuur

Strategisch inzetten van social media

 

Voor #bouwvrouwen, 8 maart 2023

Het gebruiken van social media biedt kansen, dat begrijpt iedereen. Maar naar welke kansen ben je op zoek? Wat helpt jou, als bouwvrouw, vooruit in jouw werk? En wie wil je met je posts bereiken? Zitten zij wel op jouw content te wachten? Daarover gaat deze workshop. Het maken van keuzes in welke platformen je inzet, gebaseerd op door jou gestelde doelen en gewenste doelgroepen, daarover gaat deze workshop.

Strategisch
inzetten
Social Media

Online leads genereren

Workshop gegeven door Nicoline tijdens DE zzpBOOST in Veghel op 12 september 2019. Nicoline vertelde over inbound marketing, het belang van je website als spil waar alles om draait en over leadmagnets.  Download deze vlotte presentatie met legio handige tips hieronder – en ga dan aan de slag met de GRATIS tips om een goede leadmagnet te maken die je hierboven kunt downloaden. Veel succes!

van google tot websitebezoekers

Workshop gegeven door wordpress specialist Puck tijdens DE zzpBOOST in Veghel op 12 september 2019. Puck sprak over hoe je je website voor je aan het werk kunt zetten en hoe je ervoor zorgt dat je site goed gevonden wordt in Google. Download de presentatie en ga lekker aan de slag met je website.

Hoe word ik een sterk online merk?

Workshop door Nicoline tijdens DE zzpBOOST in Veghel op 27 september 2018. Nicoline nam aanwezigen mee op haar eigen reis als onderneemster en liet haar zien hoe doordachte keuzes in je online positionering je resultaten enorm ten positieve kunnen beinvloeden. Download deze vlotte presentatie met legio handige tips!

al voor een beurs leads genereren

Sta je als bedrijf regelmatig op een beurs en vraag je je af hoe je al voor het event in contact kunt komen met je prospects? Wil je meer leren over hoe je effectieve leadmagnets maakt en waarom een brochure van je bedrijf nooit een goede whitepaper kan zijn? Dan is deze presentatie echt iets voor jou. Meer materialen ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dat kan onderaan deze pagina.

Hands-on workshop Facebook

Sandra gaf tijdens de zzpBOOSt een praktische workshop Facebook. Aan de hand van triggerende vragen en de handige tips van iemand die elke dag met Facebook werkt, leerde ze ondernemers weer wat nieuws

werk aan je online strategie met de doctors!

Wil je aan de slag met wat je tijdens onze presentaties hebt geleerd?  Overweeg dan een begeleidingstraject  met een van de Social Marketing Doctors. We gaan dan 2x per maand aan de slag met jouw strategie.  Dan weet je zeker dat je goed aan de slag gaat met wat je hebt geleerd en dat je stap voor stap je marketing verbeterd en daarmee ook je resultaat.

Meld je aan voor de Social Marketing Doctor’s nieuwsbrief