Pre-order the Push Paradox

order THE content marketing book of 2020 especially for B2B marketers

Yes, I’d like to pre-order ‘the Push Paradox.’ Available on Amazon soon.

 

The PushParadox, B2B content marketing book

Book Pre-Order

Be amongst the first to order the Push Paradox.
  • Required for shipment of the book

Nicoline Maes

Nicoline Maes is een online marketing specialist met een diepe voorliefde B2B marketing met inhoud.  Geboren in Amsterdam en getogen in het zuiden van Nederland is ze de trotse moeder van Teuntje en Stan.

Haar professionele carrière kwam tot bloei toen ze in 2006 naar de USA verhuisde. Ze leerde de kneepjes van het online marketing vak toen ze werd opgenomen in Valorie Luther’s Creative Concepts team. Daar had ze de kans om aan grote Amerikaanse accounts te werken met een professioneel team van markteers, online specialisten en digitale creatievelingen. Het bedrijf benutte de kracht van online marketing vanaf het allereerste begin. In 2012 startte ze haar eigen bedrijf.

Rudy Godding

Rudy Godding is geboren aan het eind van 1977 in Heerlen. Hij groeide op in de toeristentrekpleister Valkenburg en bracht zijn jonge jaren op de fiets door. 

Hij studeerde Facility Management en daar begon zijn interesse in het marketing vak. Hij starte als ondernemer in 2007, na in meerdere sales & marketing functies te hebben gewerkt in de health & fitness brache.
Een van zijn bijzondere prestaties was zijn werk bij ‘Il Fiore Healthcenters” een high-end health club in Maastricht. Hij wist het bedrijf te transformeren in een winstgevende organisatie. Rudy is een multi-preneur. Eigenaar van meerdere Ladyline Vestigingen en een gedreven B2B/B2C online marketeer.