’the Push Paradox’ bestellen.

 

Woon je in Nederland, bestel het boek dan via ons. Je krijgt dan een full colour boek van hoge kwaliteit. Woon je buiten Nederland, bestel dan de zwart/wit versie via the Push Paradox op Amazon. Heb je al een boek besteld? We verwerken de orders. Je krijgt snel een betaallink en dan volgt het boek ook snel.

The PushParadox, B2B content marketing book

Book Pre-Order

Be amongst the first to order the Push Paradox.

  • Required for shipment of the book

Ons privacybeleid vind je HIER

Auteur: Nicoline Maes

Nicoline Maes is een online marketing specialist met een diepe voorliefde voor B2B marketing met inhoud.  Geboren in Amsterdam, getogen in het zuiden des lands is ze de trotse moeder van Teuntje en Stan.

Haar professionele carrière kwam tot bloei toen ze in 2006 naar de USA verhuisde. Ze leerde de kneepjes van het online marketing vak toen ze werd opgenomen in Valorie Luther’s Creative Concepts team. Daar had ze de kans om aan grote Amerikaanse accounts te werken met een professioneel team van markteers, online specialisten en digitale creatievelingen. Het bedrijf benutte de kracht van online marketing vanaf het allereerste begin.

Auteur: Rudy Godding

Rudy Godding is geboren aan het eind van 1977 in Heerlen. Hij groeide op in de toeristentrekpleister Valkenburg en bracht zijn jonge jaren op de fiets door. 

Hij studeerde Facility Management en daar begon zijn interesse in het marketing vak. Hij starte als ondernemer in 2007, na in diverse sales & marketing functies te hebben gewerkt in de health & fitness in de health & fitness branche. In die tijd wist hij ‘Il Fiore Healthcenters” – een zeer high-end health club in Maastricht – te transformeren in een winstgevende organisatie. Rudy is een multi-preneur. Mede-eigenaar van meerdere Ladyline vestigingen en een gedreven B2B/B2C online marketeer.