Teamwork makes the dream work!

In je eentje ga je sneller, met zijn tweeën kom je verder.

– Nathaly van Grinsven

Nathaly van grinsven

ALLROUND marketing & PR STrateeg

Nicoline Maes Digital Marketing Specialist Social Marketing Doctors and writer of The Push Paradox, a B2B content marketing book

Marketing en PR- generalist

Na diverse marketing functies in de telecom branche, startte Nathaly in 2009 als zelfstandig marketing professional met Buro Zizo. In 2013 liep ze Nicoline Maes tegen het lijf. Na een lange en intensieve samenwerking besloten ze samen verder te gaan in het ondernemerschap met Social Marketing Doctors. Deze tweevrouwsonderneming maakt gebruik van een flexibele schil met professionals, die ze liefkozend ‘onze nerds’ noemen. Voor elke opdracht wordt maatwerk geleverd zodat de klant verzekerd is van het beste team voor de klus. 

gedreven Marketing & Communication Manager

Nathaly beschouwt de tijd als Marketing Manager bij telecom distributeur Mobicall / CellStar / Dangaard Mobicall / Brightpoint als de meest leerzame en uitdagende fase in “loondienst”. “De mobiele telecommarkt tussen 1996 en 2009 ontplofte met een marktpenetratie van 8% naar sky high. En de sky was niet eens de limit. Het was een tijd van kei- en keihard werken gecombineerd met net zoveel lol.”

social marketing doctors nathaly van grinsven

#HOEDAN?

Behalve de 25 jaar ervaring in de dynamische wereld van mobiele telecommunicatie, heeft Nathaly ruime ervaring in de logistieke branche en bouwwereld. Ze houdt van het maken van strategische plannen en project management alsmede de uitwerking en vertaling daarvan in events, PR, online marketing, retail- en storemarketing. Het (verder) bouwen van een merk op een manier die werkelijk bijdraagt aan de commerciële doelstellingen, is waarvoor Nathaly haar wekker iedere dag zet.

Nicoline Maes Digital Marketing Specialist Social Marketing Doctors and writer of The Push Paradox, a B2B content marketing book

opdrachtgevers waar Nathaly voor werkt(e):

Nicoline writes

AUTEUR: Nathaly van Grinsven

Nathaly schrijft over de volgende kennisgebieden: 

  • Marketingstrategie
  • Project Management
  • Persberichten
  • Perstrainingen

Contact gegevens:

Nathaly van Grinsven

Senior PR, Marketing & Communication Specialist

Social Marketing Doctors
Veemarktkade 8
Hall L, Unit 7225
‘s-Hertogenbosch

nathaly@socialmarketingdoctors.com
+31 6 53944984

Connect with Nathaly van Grinsven on LinkedIN