Direct meer resultaat behalen?

Meer klanten en sales door slimme online campagnes? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zichtbaarheid begint bij social media en content marketing.

Maar, wat mag je verwachten? Laten wij voorop stellen: je krijgt het niet cadeau. Het komt niet zomaar, het resultaat van content marketing en social media. Inbound marketing, aantrekkende marketing dus, vergt tijd. Het vergt inspanningen. Je mag verwachten dat je na een tijdje volop zichtbaar bent, dat jouw doelgroepen je weten te vinden. Jij doet wat aansprekend is.

Realiseer je wel dat jouw volgers grofweg drie fases doorlopen:

  • Know
  • Like
  • Trust

Pas wanneer men jou vertrouwt, is er ruimte voor conversie. Omdat onzichtbaar zijn funest is voor een bedrijf en wij weten dat een tweesporenaanpak van pull en push marketing het beste werkt, helpen wij jou met zichtbaar worden via slim opgezette Facebook Advertising campagnes.

 

De campagnes kun je zien als indivuele verkopers die zorgen dat jouw merk en/of product 24/7 (of de momenten dat jij dat wenst) zichtbaar zijn online. Je haalt als het ware slapend nieuwe prospects en klanten binnen!

N

Social Advertising is momenteel de goedkoopste en meest efficiënte manier om nieuwe klanten te werven.

Voordelen

Wij vertellen niet alleen hoe het moet, we testen jouw campagne altijd in eigen beheer.

Snel nieuwe prospects en klanten door slimme Facebook en Instagram advertenties

Als bonus krijg je 24/7 toegang tot onze online trainingen in de Social Media Kliniek

“De Social Marketing Doctors hebben ons het belang van social media doen realiseren. Als bedrijf plukken wij daar de vruchten van. Als je de juiste richting zoekt in social medialand dan kan ik je de Social Marketing Doctors zeker aanraden.”

Jeroen Goedbloed

Company in Control today

Waarom maken wij ondernemers zichtbaar?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn. Ook wij hebben hard aan onze zichtbaarheid moeten werken. Vanuit deze pijn zijn we gaan groeien naar de juiste balans tussen goede content, social advertising en lead generatie campagnes.  Hetzelfde geldt voor onze klanten. Doordat we onze praktijkervaring in de zichtbaarheidsmethode verwerkt hebben, profiteer jij van onze leermomenten.

Wij delen graag onze kennis en ervaring met jou!

Ons aanbod in 5 stappen

Stap 1: De 7 Gouden Regels voor Social Media

Een goede online zichtbaarheid draagt bij aan de groei van je bedrijf. Als je niet zichtbaar bent, dan stageneer je. Jij kunt vandaag nog de beslissing nemen om dit te veranderen!

Hoe?

Door onze jarenlange praktijkervaring weten wij welke 7 regels je toe moet passen om succesvol te worden met social media. Geen gepruts, geen half werk, maar ook geen overbodige fancy features. We hebben echt gekeken wat werkt. Bij ons zelf en bij onze klanten. Met deze zeven regels leg je het fundament voor jouw optimale zichtbaarheid.

Stap 3: Pas de Zichtbaarheidsmethode toe

100% beheersing van de methode is noodzakelijk om volgende stappen te kunnen zetten. In deze training leggen wij jou stap voor stap de zichtbaarheidsmethode uit. We zorgen allereerst dat jouw ideale klanten jou leren kennen. Daarna gaan ze jou volgen en waarderen. Door de methode perfect toe te passen, gaan ze jou vertrouwen. x

Stap 4: Tools

Wij laten jou de tools zien die wij dagelijks gebruiken om klanten optimaal zichtbaar te maken. De selectie is gemaakt op basis van effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid. In deze stap zetten wij de de tools klaar voor jouw online zichtbaarheid.

Stap 5: De lancering van jouw online zichtbaarheid

In deze training laten wij jouw zien, hoe je de meest succesvolle lancering opzet voor jouw bedrijf. We helpen jou met 10 lanceringstips die in de praktijk succesvol zijn geweest en zorgen dat jij weet hoe je de beste advertenties creëert voor de lancering van jouw online zichtbaarheid.

Ben jij klaar om echt zichtbaar te worden?

Met de zichtbaarheidsmethode hebben wij voor jou een Marketing pakket gecreëerd, waarmee jij direct grip krijgt op jouw online zichtbaarheid. Je hoeft geen zorgen meer te hebben, want jouw bedrijf is 24/7 zichtbaar.

 

DIRECT MEER RESULTAAT BEHALEN?

Meer uit uw website halen? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken: