Het is heel gemakkelijk is om de naam van je Facebook pagina te wijzigen en daarbij ook de URL van je pagina. Geweldig nieuws, want in het verleden kon je dit maar 1 keer doen en daarna werd het lastig en had je hulp van Facebook nodig….

Wil jij de naam van je Facebookpagina nóg een keer wijzigen?

Wat mij al een paar keer is opgevallen is dat ik nu bij pagina’s die al een keer van naam waren veranderd, nógmaals de naam/url van die facebook pagina kan veranderen. Er is zelfs geen check nodig. Het enige wat gecontroleerd wordt, is de beschikbaarheid van de nieuwe naam die je kiest. Wat doctor’s advies voor je!

Doe hier je voordeel mee

Wacht niet te lang met de wijziging die je in je facebook pagina naam wilt aanbrengen want voor je het weet is deze mogelijkheid weer verdwenen – we know Facebook…. Dus heb je in het verleden ooit een foutje getypt in de naam van je URL of is de naam van je bedrijf veranderd en baal je omdat je deze niet meer kunt aanpassen? Dan is er nu dus die lang verwachtte mogelijkheid voor jou. Is je bedrijfsnaam veranderd en heb je veel volgers aan wie je dit kenbaar wilt maken en wil je net als voorheen weer optimaal gevonden worden op Facebook verander dan NU je naam.

Nu rest mij alleen nog de vraag. Hoe is dit mogelijk? En vooral ook.. Waarom? Na wat speurwerk op Google kan ik het antwoord op deze vraag namelijk nergens vinden. Maakt ook niet uit!

Hoedoededa dan?

Ga naar de info-tab op je facebookpagina en pas je URL aan bij je pagina informatie via bewerk. Facebook checkt automatisch of je nieuwe naam beschikbaar is. Klik op maak en je zult zien dat je URL meteen wordt veranderd. Vergeet de wijziging niet door te voeren op je website enz.

Krijg je hier stress van? Wij helpen je graag. Alle vragen die je ons op Facebook stelt worden zo snel mogelijk beantwoord.