Werken aan je online marketing loont direct

Stel niet meer uit, maar begin vandaag!

Je maakt veel uren in jouw bedrijf. Je hebt een website, waar je niet zo vaak naar kijkt. Bent af en toe actief op social media. Het lukt je niet om structureel aan je online marketing en content te werken. Eigenlijk zou je meer tijd willen besteden aan de online marketing van jouw bedrijf. Maar hoe bereik je goede resultaten terwijl je niet teveel tijd in je marketing hoeft te steken?

Uit eigen ervaring weten wij dat je vaak blijft hangen bij het werken in je bedrijf – niet áán je bedrijf

Soms omdat het noodzakelijk lijkt. Lijkt… Werken aan jouw bedrijf, dat zorgt voor groei, voor focus. Weet je nog die tijd toen het vooral nog effectief om te adverteren in geprinte media en flyers te verspreiden? Een advertentie of folderactie leverde altijd 5-10 nieuwe klanten op.

Maar die tijd is a lang voorbij! Online marketing, content marketing, social media en online advertising worden steeds belangrijker. Maar heeft het ook jouw interesse? Ligt jouw kracht in het marketen van je bedrijf, of in het doen van je werk? Wees eerlijk, interesseert het jou genoeg om er ook consequent mee aan de slag te gaan voor je B2B of B2C bedrijf? En weet je dan hoe je het aan gaat pakken? Heb je een duidelijke online strategie? Hoe ga je je resultaten meten?Wij hadden er zelf ook nooit tijd voor, dachten we……

De keuze om altijd AAN ons bedrijf te blijven werken, is de juiste!

Op een gegeven moment maakten wij de de keuze om meer tijd te besteden met werken AAN ons bedrijf. Het is ons vak om veel tactieken uit te proberen, de ins- en outs van internet marketing te bestuderen en van alles te testen. Ons bedrijf is onze eigen online marketing proeftuin. Met onze groep marketing professionals hebben we ons oor te luisteren in vele online groepen, ontvangen we digitale nieuwsbrieven van de grote marketeers der aarde en struinen we actief het web af naar relevante informatie.

Ga aan de slag met een goede online strategie

En heeft geleid tot onze huidige strategische aanpak waar wij met Social Marketing Doctors voor staan. De grote lijnen liggen vast, maar de details veranderen mee met de digitale storm die nu woedt. Niets blijft hetzelfde in ons turbulente vak.  Door een doelgroepgerichte strategie en positionering hebben wij de route naar onze SMART en meetbare doelen uitgestippeld. Die route gaat via offline en online kanalen. Precies daar, waar de doelgroepen zich bevinden.

Dat werpt vruchten af. We zijn aanwezig en zichtbaar. We inspireren onze volgers, entertainen ze, leren ze hoe ze hun bedrijven zichtbaar kunnen maken, we delen tips en ervaringen en op onze Facebook pagina beantwoorden we 24/7 vragen (mits we wakker zijn ;-).

Doelgroepen bereiken is onze passie

Gelukkig weet ik nu hoe ik mijn doelgroepen kan bereiken. Dat is ook echt mijn passie geworden. Mogen we jou inspireren? We bijten ons graag vast in jouw online uitdagingen. We helpen je op weg, werken samen met jou aan een strategisch plan wat ten grondslag ligt aan jouw online successen? Interesse? Boek dan een eerste gratis 90-minuten sessie in de Dokter’s Kliniek!