Het draait lekker bij Social Marketing Doctors. Ons team groeit elk jaar verder door. Zo werkt sinds anderhalf jaar Esther Gloudemans 3,5 dag per week samen met ons aan mooie projecten bij onder andere Bnext.nl en Bouwbedrijf Pennings in Rosmalen. En is ook Arnold Reyneveld, naast zijn werk als fotograaf, een gewaardeerde content schrijver voor menige klant. En nu voegt Wendie Siwaletti zich ook toe aan ons team.

Grote stap gezet

Waar we er tot nu toe er bewust voor kozen om met zelfstandigen te werken, is het voor het eerst dat we de stap hebben genomen om iemand in dienst te nemen. Wendie Siwaletti, een bijzondere vrouw met een bijzonder verhaal, dat ze graag aan jullie vertelt.

Wendie stelt zich voor

“Mij is gevraagd of ik mij even wil voorstellen. Natuurlijk wil ik dat! Want werken bij Social Marketing Doctors is voor mij veel meer dan werken alleen. Ik heb namelijk een lange geschiedenis met een van de Social Marketing Doctors. Mijn allereerste job als marketing medewerker was samen met Nathaly! 

Nathaly en ik konden ‘lezen en schrijven’ met elkaar. Vijf jaar werkten we met veel plezier samen bij Mobicall op de marketing afdeling. En ook daarna zijn we elkaar nooit uit het oog verloren. Ik had verschillende functies bij diverse bedrijven. Daarnaast ben ik oprichtster van Stichting BreiBoezem. Deze stichting heeft als doel vrouwen die getroffen zijn door borstkanker (of gendrager zijn) en een borstamputatie hebben ondergaan, GRATIS te voorzien van gebreide borstprothese(s).

Borstkanker gooit roet in het eten

En toen nam mijn leven een hele andere wending… Borstkanker. Een heftige tijd die je doet beseffen wat er toe doet in het leven. Moeilijke jaren, maar toch ook een tijd die ik niet had willen missen. Klinkt natuurlijk gek, om te zeggen dat je kanker niet had willen missen. Maar je gaat het leven gewoon meer waarderen en ik ben er een stuk krachtiger uit gekomen. Kanker is een deel van mij geworden maar ik blijf de baas! Nu na 9 jaar kan ik zeker zeggen dat het goed met me gaat! Eindelijk! De allerlaatste operatie (reconstructie) had ik afgelopen december en daarmee heb ik een dikke vet streep onder borstkanker gezet! 

Pluk de dag! – Wendie

Nieuwe rondes, nieuwe kansen

Hoe vervelend die rotziekte ook is, het bracht ook mooie dingen op mijn pad. Zoals kort geleden een kans bij de Social Marketing Doctors! Nathaly nodigde me uit voor een bakkie koffie en kennismaking met haar compagnon Nicoline. En er was meteen een klik! Mijn hart gaat harder kloppen van alle leuke plannen die Nicoline en Nathaly voor ogen hebben. Een mooie uitdaging om daar aan bij te mogen dragen. En het borrelt bij het horen van alle toffe marketing taken die ik op mij mag nemen. Ik hoefde niet lang na te denken en was snel om. Ja, ik wil heel graag jullie nieuwe collega worden! Ik ben voor ongeveer 20 uur per week aanwezig in het mooie kantoor 4242 in de Gruyterfabriek. Daar waar elke dag een feestje is met een team aan leuke collega’s om mij heen. Dus wie weet zien of spreken we elkaar snel.

Blij met Wendie in ons team 

Wendie gaat aan de slag met een aantal taken: een deel office management, onze eigen website en content (want dat blijft nu liggen) en daarnaast ondersteunt ze ons met het maken en inplannen van content voor onze klanten.

We zijn erg blij met Wendie in ons team. We merken dat ze zaken snel oppakt. Naast dat Wendie veel gezelligheid brengt, neemt ze ook haar hondje Pivo regelmatig mee. We zijn ‘in love!’ We wensen haar veel werkplezier toe en Pivo veel knuffels van de kantoormaatjes!

hond pivo aan het werk op kantoor

De ‘social factor’ in Social Marketing Doctors

De naam Social Marketing Doctors is heel bewust gekozen. Bij voorkeur werken we aan projecten – en voor opdrachtgevers – die de wereld een beetje beter maken: B2B’s die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben zoals ColVitro, arbeidsmarktprojecten als PIM Werkt, Wijzer in je Werk, Rangeerterrein en zzp NOB BOOST, maar ook projecten zoals Schuldenknooppunt en voor de NVVK

10% voor nop

Om onze naam nog meer eer aan te doen, doen we 10% van ons werk voor niets (of tegen kostprijs) voor goede doelen zoals: Elliz in Company, Herberg HaverleijHulp aan Oekraïne en meer. 

Daarnaast zijn we al een tijdje lid van Stichting AANtWERK; een platform waar werkgevers elkaar inspireren over inclusief ondernemen. Dat we nu zelf Wendie in dienst hebben genomen past bij ons als sociale ondernemers. Het maakt wat ons betreft het cirkeltje rond.