Social media: we mix it up for you!

Inleven in de klant en de technische expertise zijn van levensbelang. We combineren deze kwaliteiten tot 1 behandelplan specifiek voor jouw bedrijf. We mixen onze expertise met jouw wensen en de persoonlijkheid die jij met jouw bedrijf uit wil stralen en matchen tot we het gewenste resultaat bereikt hebben.

Hoe doen we dat bij de Social Marketing Doctors?

Tijdens de eerste sessie gaan we dieper in op jouw wensen en verlangens. Wil je hier meer over weten? Lees dit in het blog van Dokter Nathaly. Wij zijn ons er natuurlijk van bewust dat alles wat je wilt weten over social media te vinden is op Google of op bekende sites zoals Frankwatching of Social Media Week enz.

Wat heb je aan die kennis als je niet weet hoe je het toe moet passen?

 

De kunst van social media

Om een goed advies uit te kunnen brengen is het belangrijk om te weten wat de verschillende middelen, de bijbehorende doelgroepen en de technieken zijn om vervolgens een plan uit te stippelen dat perfect past bij jou, jouw bedrijf en de doelen jij voor ogen hebt.

Wat wil je bereiken?

Wij passen voor jou de juiste middelen en technieken toe en zorgen dat de acties die voor jouw bedrijf worden ondernomen ook zichtbaar zijn voor jouw publiek of wel je klanten. Later vertellen we jou over deze technieken op ons blog.

Alle dokters hebben hun eigen specialisme waarmee ze jou perfect van dienst kunnen zijn. Soms mixen we kwaliteiten als blijkt dat daar behoefte aan is, en dan werken we met zijn tweeën of met zijn allen aan jouw project.

Wat is het voordeel van onze manier van samenwerken?

Vele handen maken lichter werk. Dit dan niet in de zin van werkverdeling maar, door gebruik te maken van elkaars ervaring, inspiratie, kennis en feedback zijn we sneller in staat om tot een resultaat te komen.

We mixen en matchen graag voor jou een totale bedrijfs receptuur. Zie hier met welke behandelingen wij dit doen.