“Vind waar jouw doelgroep naar op zoek is. Daarmee win je altijd de klant voor je.”

– Paul Deckers

Paul Deckers

Online paid campaigns Specialist

social marketing doctors paul deckers

Digitale marketeer met een brede kijk 

Paul ging op zoek naar de beste versie van zichzelf en ging altijd op zoek naar het hoogst haalbare doel. Of het nu gaat naar de universiteit (bedrijfscommunicatie en digitale media), judo spelen op internationaal niveau, een marathon lopen, een Amerikaans voetbalteam starten of zijn eigen bedrijf oprichten. Paul is een doorzetter die altijd probeert het maximale uit zichzelf en anderen te halen.

Zie mensen voor wat ze zijn: Complex 

Van het hebben van een grafisch ontwerp- en webontwikkelingsbedrijf tijdens zijn studententijd, tot het bestuderen van hoe UX werkt, of zelfs het starten van een professioneel SEO / SEA-bedrijf. Volgens Paul zijn mensen complex en dat geldt ook voor hun behoeften. Een goede marketeer moet altijd mensen zien als de complexe wezens die ze zijn, tegemoetkomen aan hun behoeften en hen helpen de perfecte producten en diensten te vinden.

social marketing doctors auteurs

Paul en SEA 

Betaalde online advertenties zorgen voor snelle winsten, geweldige optimalisatiemogelijkheden en gedetailleerde inzichten in prestaties. Daarom bouwt Paul graag betaalde online campagnes om een ​​bedrijf en zijn online marketinginspanningen te ondersteunen. De mogelijkheden zijn er in overvloed en er ontstaan ​​elke dag nieuwe opties om potentiële klanten beter te bereiken.

Nicoline Maes Social Marketing Doctors on adding value

er zijn voor je klant

Paul vindt dat je altijd rekening moet houden met de hele klantreis. Een bepaalde online marketinginspanning is niet in alle fasen van de reis relevant, dus probeer te luisteren naar uw klant, naar wat ze willen en wanneer ze dat willen. Zichzelf op de plaats van de klant plaatsen tijdens het ondergaan van hun reis en ontdekken wat de klant wil zijn de sterke punten die Paul toepast op al zijn campagnes.

social marketing doctors auteurs

Paul WERKT IN DE VOLGENDE GEBIEDEN:

  • Retail marketing
  • Travel marketing
  • SEA 
  • Google Ads 
  • Analyse, inclusief inrichting en sturing op KPI

Contact gegevens:

Paul Deckers 

Online Paid Campaigns Specialist

Social Marketing Doctors
Veemarktkade 8
Hall L, Unit 7225
‘s-Hertogenbosch

paul@socialmarketingdoctors.com