Alle behandelingen op één pagina

Overzicht van de diensten van de Social Marketing Doctors. Website development, Content Marketing Ontzorging, in-store, near-store marketing en PR oplossingen

Omni-channel content marketing

Een van de diensten van de Social Marketing Doctors is het bedenken en maken van onmi-channel content. We werken met een beproefde strategische aanpak die snel tot de gewenste meetbare resultaten leidt voor jouw bedrijf of organisatie. We beginnen bij een solide online positionering en eindigen met een brede omni-channel marketing strategie die jouw merk helder op de online kaart zet. 

 

Websites die voor je werken

Met een website kun je vele kanten op. Sommigen kiezen voor een online uithangbord, anderen willen vooral een mooie website met video of aantrekkelijke sliders. Wij geloven in een website die voor je werkt. Een website die je leads en business oplevert. Daarom werken we met een combinatie van marketing strategie, UX ontwerp (user experience), een goede structuur, top SEO EN een mooi ontwerp. Dan krijg je een website waar je jaren mee door kunt en die jouw meer oplevert dan dat de site je kost!

Workshops en trainingen

Je kunt bij de Social Marketing Doctors diverse workshops, coaching-sessies en trainingen boeken. We geven trainingen op het gebied van online vindbaarheid, positioneren, marketingplan in een dag, diverse social media workshops, e-commerce fotografie en meer. We geven in-company groepstraining, maar een-op-een coaching-sessies zijn ook mogelijk. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Content Marketing Ontzorging

De Social Marketing Doctors organiseren, produceren, plannen, voeren uit, stemmen af, bedenken en verbeteren jouw content. En natuurlijk houd jij de touwtjes in handen! Doordat er een helder plan ten grondslag ligt aan wat wij doen, weet jij precies waar wij mee bezig zijn: jouw merk tot een sterk herkenbaar merk maken!

In company:

Webcare

€ 750

Wat je leert:

De beste online klantenservice
Omgaan met klachten
Social media protocol opstellen
Troubleshooting guidelines

Tijdsduur: 2.5 uur

Deelnemers: 8 à 10 personen

Geschikt voor: Beginners & Gevorderden

Vervolgtraining: op aanvraag

Groepstraining Facebook

€ 750

Wat je leert:

Facebook strategisch inzetten
Timeline content
Inzicht in analytics
Top content voor facebook

Tijdsduur: 2.5 uur

Deelnemers: 8 à 10 personen

Niveau: Gemiddeld

Diverse vervolgtrainingen

In company social Selling

€ 750

Wat je leert:

Online sales, hoe werkt dat?
Welke platforms?
Voorbeelden van klanten
Meten van je succes

Tijdsduur: 2.5 uur

Deelnemers: 8 à 10 personen

Geschikt voor: Linked in gebruikers

Diverse vervolgtrainingen

Ludieke Online Healthchecks

Gratis Online Healthcheck

Ontdek of content marketing en advertenties voor jou kunnen werken. Onze vragenlijst vergt niet meer dan 5 minuutjes van jouw kostbare tijd. Na ontvangst gaan wij in ons Social Media lab aan de slag. Je krijgt direct toepasbare tips om jouw online gezondheid nóg beter te maken.

Live Healthcheck

Een ludieke live act tijdens jouw event? De Social Marketing  Doctors komen naar je toe! Tijdens de pijnloze Social Media Health Check worden aanwezigen aan de tand gevoeld over hun actuele online gezondheidsstatus.
Incl. handige verbeterpunten checklist.

Je kunt ook bij ons terecht voor:

PR
social advertising
bouwen van online funnels
leadgeneratie campagnes
marketing campagnes online doorzetten
organisatie van events en bijeekomsten
messenger bots en chat bots
marketing automation oplossingen
digitale nieuwsbrieven
advies en training over tech tools

Bel maar gewoon even!
+31 6 20088099 of info@socialmarketingdoctors.com