Social Marketing Doctors: het full-service online marketing bureau voor regio Uden

Social Marketing Doctors is het online marketing bureau voor organisaties in Uden. Deze marketingexperts helpen B2B en B2C bedrijven met het creëren van leads en het opzetten en implementeren van (online) marketing werkzaamheden. Focus zelf op de corebusiness en laat Social Marketing Doctors doen waar zij goed in zijn: het uitlichten van waarde en het vertellen van een goed verhaal aan een zorgvuldig geselecteerde en tegelijk zo groot mogelijke doelgroep.

De push en pull methode: voeg waarde toe met organische contentmarketing

Wat Social Marketing Doctors anders maakt dan andere marketingbureaus is het gebruik van de push en pull methode. De experts van dit online marketing bureau in regio Uden geloven sterk in de kracht van organische contentmarketing en creëren waardevolle content voor verschillende organisaties. Om met deze content zo veel mogelijk mensen uit relevante doelgroepen te bereiken wordt vervolgens gebruik gemaakt van betaalde opties (SEA). Met deze online advertenties worden mensen uit bepaalde doelgroepen getarget en maken zij kennis met de organisatie.

Social Marketing Doctors, online marketing bureau in regio Uden denkt daarnaast ook mee met het positioneren van nieuwe producten of diensten en ondersteunt op het gebied van social media advertising en het creëren van digitale content. Maak bijvoorbeeld een video voor de lancering van een product met de graphic designers en bespreek samen de mogelijkheden op gebied van online marketing voor de lancering.

Klaar voor de toekomst

Naast het vinden van de optimale balans tussen contentmarketing en SEA schakel je de Social Marketing Doctors ook in voor het optimaliseren van de achterkant van een bedrijfswebsite. Dit online marketing bureau in regio Uden bekijkt of dingen als de META description en paginatitels goed gevonden kunnen worden en geeft advies over de User Experience op de site. Heb jij hulp nodig om jouw onderneming klaar te stomen voor de toekomst? Werk dan samen met Social Marketing Doctors, Online marketing bureau voor regio Uden, en besteed zelf vooral tijd aan de core business terwijl Social Marketing Doctors zich bezig houdt met de marketing.

De ideale oplossing voor iedere organisatie

Online marketing is een complexe business, die constant verandert. Het uitvoeren van online marketing werkzaamheden vergt veel tijd en expertise. Heb je de benodigde kennis niet in-house? Schakel dan dit online marketing bureau voor regio Uden in en laat hen leads en traffic creëren. Deze leads hoef jij vervolgens alleen nog om te zetten in tevreden (terugkerende) klanten. Laat meer potentiële klanten kennis maken met producten en diensten en voeg waarde toe als organisatie. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? Neem dan contact op met Social Marketing Doctors en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Hierin verken je samen met de Social Marketing Doctors de mogelijkheden om meer uit jouw marketingbudget te halen.

Over social marketing doctors

We vergroten de zichtbaarheid van B2B-bedrijven met strategische omni-channel marketing- en PR-oplossingen. We combineren Inbound en Outbound marketingtactieken om bedrijfsdoelen te bereiken, zoals groter bereik, meer websiteverkeer, meer leads en dus meer omzet! Heb je interesse in effectieve marketing, gebaseerd op inhoud met content die converteert? Neem contact met ons op!