Hoe ik met minder kosten meer resultaat behaal

Tijden veranderen, marketing ook… Tegenwoordig is het hebben van een onderneming heel anders dan pakweg tien jaar geleden. Ook toen spraken we over een marketingmix, zoveel p’s… Alleen was het niet nodig om alles optimaal uit te voeren. Resultaat kwam toch wel. Waar ooit een enkele advertentie in de krant heel wat nieuwe klanten opleverde, is een optimale inzet van diverse marketingmiddelen nu echt een noodzaak om succesvol te zijn. En daar zijn sociale media en een website die voor jou werkt onmisbaar bij. Hier kun jij jezelf perfect profileren bij jouw ideale klanten. En dat kun je volledig zelf. Dat doe ik met de Content Wolk methode en de ondersteuning van Facebook Adverteren.

Kies de perfecte positie die jou in staat stelt om doelgroepen te bereiken

Het is zinloos om doelloos content op jouw sociale media kanalen te plaatsen. Zeker als het ook nog verkoperig is. Dat komt dan helemaal uit de lucht vallen. Je profileert jezelf het beste, door jouw ideale klanten te laten zien, dat jij de aangewezen persoon bent om hun klantvraagstukken op te lossen. Wanneer je dit goed aanpakt, zinvol en doelgericht, merk je dat jouw doelgroepen dit interessant vinden en jou gaan volgen.

Jouw content wordt zinvol en is doelgericht, wanneer je:

  1. harde en zachte doelen stelt die je met interactieve doelgroepmarketing wilt bereiken…
  2. jouw doelgroepen zo uitgebreid mogelijk beschrijft, zodat je exact weet hoe je ze aan kan spreken…
  3. je verplaatst in de doelgroepen en vanuit hun kant denkt en handelt…
  4. je duidelijk hebt waarom jij zo goed bent in wat je doet…
  5. je een goed fundament legt met een strategie en positionering die jou als vanzelf nieuwe klanten oplevert (klantenmachine)…

Facebook adverteren werkt

We krijgen veel reacties en aanvragen via de reguliere updates en natuurlijk op de advertenties. We zien dat het werkt. Elke euro die we in Facebook adverteren stoppen, levert een veelvoud op (3 tot 10 keer de investering). Dat maakt, dat we hier steeds meer budget naartoe laten gaan. Wat werkt, dat dupliceer je.

Je maakt altijd ad sets aan met meerdere varianten.

We werken vanuit een structuur die content laat verschijnen op de door ons gekozen kanalen. En dit gaan we nog uitbreiden. Meer netwerken, meer plaatsingen, meer en steeds betere advertenties, nieuwe methoden om klanten te bereiken. Daarvoor gebruik ik inmiddels een tool.

>>> Over adverteren op Facebook vertel ik je nog meer in dit Social Marketing Doctors blog.

Facebook adverteren: Dat werkt!

Dubbelrol: ondernemer en coach/marketeer

Ik heb dus een dubbelrol als ondernemer. Zo ben ik zelf actief als coach van ondernemers. Ondernemers die een klantenmachine willen worden. De methode van de Content Wolk pas ik bij hun toe, zodat zij hier net zo van profiteren als Nathalie en ik doen bij onze filialen. Die dubbelrol past mij goed. Ik vind het namelijk geweldig om jou op een energieke wijze te coachen. Jou in staat te stellen, om meer uit jouw mogelijkheden te halen. Ik geloof in het delen van tips en ervaringen. Het geeft mij veel plezier en voldoening, als ik jou kan inspireren en aan kan zetten tot het doen van die activiteiten die jouw Content Wolk resultaten laat regenen.

Als wij samenwerken, heb je nooit meer gebrek aan inspiratie. Ik bijt me vast in jouw zichtbaarheid. Jouw sociale media blijven ook communiceren met jouw doelgroepen. Je hebt structuur.

En je zal merken: wat jij doet, geeft resultaat. Je trekt de juiste klanten aan. Mensen willen met jou samenwerken. Daar hoef jij niet verkoperig voor te zijn. Mag ik jou helpen? Zullen we eens afspreken?