Social Marketing Doctors: de full-service oplossing voor B2B marketing

Ben je op zoek naar ondersteuning op gebied van B2B marketing? Neem dan contact op met Social Marketing Doctors. Dit full-service online marketing bedrijf helpt organisaties met het overdragen van hun boodschap en het positioneren van producten en diensten. Bereik meer potentiële nieuwe klanten met een slim opgezette marketingstrategie en maak de bedrijfswebsite samen met de Social Marketing Doctors klaar voor de toekomst.

Meer zichtbaarheid in dit dynamische tijdperk

Social Marketing Doctors helpt organisaties met het creëren van zichtbaarheid en het maken van de benodigde aanpassingen in dit dynamische digitale tijdperk. Laat deze marketingexperts adviseren over B2B marketing en kies voor een online marketing bureau met brede ervaring. De Social Marketing Doctors helpen je met het opstellen van een marketingstrategie, die bijdraagt aan het behalen van de gestelde bedrijfsdoelen. Iedere goede B2B marketing strategie begint met een onderzoek naar de doelgroep. Er wordt gekeken waar de doelgroep zich bevindt en welke zoektermen zij gebruiken. Vervolgens wordt de website zo ontworpen dat gebruikers een zo goed mogelijke gebruikerservaring hebben en wordt deze gevuld met converterende content.

Een nieuwe bedrijfswebsite?

Ook in B2B marketing is een geoptimaliseerde website van belang. Voor veel organisaties is een website slechts een manier om informatie aan te bieden aan geïnteresseerden. Dit klopt, maar een  goede bedrijfswebsite kan nog veel meer: laat je website voor je werken en verzamel kwalitatieve nieuwe leads met een website met focus op leadgeneratie. Social Marketing Doctors gaan met hun webbouwers en content schrijvers aan de slag en ontwerpen een website die goed scoort op gebied van SEO en inzetbaar is voor B2B marketing.

Naast het bouwen van een aantrekkelijke website kan ook een CRM systeem, monitoring en rapportering worden geïmplementeerd, allemaal systemen die mensen uit de doelgroepen aanzetten tot het doen van een aanvraag. Daarnaast wordt de website geoptimaliseerd, zodat deze vindbaar is met keywords die mensen uit de doelgroep veel gebruiken. Op deze manier trek je gelijk de juiste bedrijven aan en genereert de nieuwe website leads waar je echt iets aan hebt.

Een passende oplossing voor iedere organisatie

Social Marketing Doctors is opgericht door compagnons Nicoline Maes en Nathaly van Grinsven. Deze marketing experts hebben een uitgebreid netwerk vol specialisten op gebied als animatie, content creatie, SEA en nog veel meer. Met dit team zijn zij in staat een passende B2B marketing oplossing te bieden voor iedere organisatie. Wie de hulp van Social Marketing Doctors inschakelt heeft zelf meer tijd over om te focussen op de corebusiness van jouw organisatie. De Social Marketing Doctors focussen zich ondertussen op het genereren van meer traffic en het vergaren van kwalitatieve leads. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan een oriënterend gesprek aan en bespreek hierin de opties voor jouw organisatie.

Over social marketing doctors

We vergroten de zichtbaarheid van B2B-bedrijven met strategische omni-channel marketing- en PR-oplossingen. We combineren Inbound en Outbound marketingtactieken om bedrijfsdoelen te bereiken, zoals groter bereik, meer websiteverkeer, meer leads en dus meer omzet! Heb je interesse in effectieve marketing, gebaseerd op inhoud met content die converteert? Neem contact met ons op!