Kom naar het zzp-boost event op 27 september in Veghel

Kom beter in je kracht als zzp’er met dit praktische gratis event 

speciaal voor zelfstandige ondernemers in Noordoost Brabant.

PROGRAMMA

13.00 uur     Inloop deelnemers en registratie

13.30 uur     Opening in plenaire zaal door dagvoorzitter Wilma van Dartel en Keynote Pierre Spaninks

14.00 uur     Start 1e ronde workshops

15.00 uur     Pauze in ruimte met inspiratietafels

15.20 uur     Start 2e ronde workshops

16.20 uur     Afsluiting in plenaire zaal, aansluitend netwerkborrel met inspiratietafels

17.30 uur     Einde

KEYNOTE SPEAKER: ZZP-expert Pierre Spaninks:

“Er gaat niets boven in vrijheid je vak uitoefenen”

Zelfstandigen zonder personeel, zijn dat niet die sukkels die zich laten uitbuiten door hun opdrachtgevers? Die onverzekerd rondlopen en geen pensioen opbouwen? Als je op de media mag afgaan, is het allemaal kommer en kwel. Gelukkig weten zzp’ers zelf wel beter.

Er gaat niets boven in vrijheid je vak uitoefenen, naar eigen inzicht kwaliteit leveren, zelf je tijd indelen zodat werk en privé met elkaar in balans zijn. En wat een voldoening geeft het niet, als je daar dan zelf een rekening voor mag sturen en betaald krijgt naar je inzet? 

Kom luisteren en doe mee met Pierre Spaninks, DE zzp-expert van Nederland!

Je kunt ervoor kiezen om met Pierre na te praten tijdens de eerste workshopsessie.

In twee sessies worden 7 workshops gehouden (maximaal 30 personen per workshop).
Om 14.00u start de eerste workshopronde en om 15.20u de tweede. Om 14.00u start er ook een eenmalige  inspiratiesessie door Pierre Spaninks. Deze vindt plaats in de grote ruimte (voor maximaal 50 personen).

 

KIES UIT DE VOLGENDE WORKSHOPS:

1  Hoe maximaliseer ik mijn kracht als ondernemer? – Jeroen Hollestelle – Brand2Markets bv

Meer klanten, betere relatie met klanten!

Hoe optimaliseer ik mijn kracht als ondernemer, door een duidelijke pitch te hebben, wat doe ik goed en wat bied ik aan als ondernemer. Wat dien ik daarvoor zelf te doen. Klopt mijn (sales) verhaal met de werkelijkheid. Kunnen klanten mij vertrouwen en waarom gaan klanten met mij in zee, ook voor vervolg opdrachten.

Je leert meer over: het optimaliseren van je zzp bedrijfsvoering, efficient communiceren met als duidelijk uitkomst meer opdrachten, meer klanten en meer inkomsten.

2   Het nieuwe generatie werken Y – C. Homburg – Deykerhoff Accountants

Waarom dient een administratie gevoerd te worden? Waaraan dient deze te voldoen? Welke fiscale verplichtingen zijn er? Welke ondernemingsvormen en samenwerkingsverbanden zijn er? Ook het werken met en voor opdrachtgevers in het buitenland en het functioneren als digital nomad komen aan bod. En wist je al dat een auto van de zaak ook gunstig kan zijn voor zzp’ers?

Je leert meer over: welke ondernemingsvorm het beste past. Hoe zet je verantwoord een administratie op? Facturatie en urenregistratie conform vereisten btw en inkomstenbelasting. Waarop dien je te letten bij opdrachten in het buitenland. Bijtelling en btw correctie bij auto van de zaak voor privé gebruik

3  Financieel gezond groeien Erwin Janssen en Nick van de Weijer – Rabobank Uden Veghel

In deze workshop komt het nut en de noodzaak van een ondernemingsplan aan de orde. Een plan dat mij helpt om mijn bedrijf te laten groeien aan de hand van de volgende thema’s: Ondernemer, Onderneming, Markt, Marketingplan en Financieel Plan. Naast een gezonde onderneming, denk ik ook na over mijn levensplanning. Wanneer ga ik nadenken over een woning, pensioen en hoe ga ik om met de risico’s.

Je leert meer over: Aan de hand van de stappen in een ondernemingsplan krijg je inzicht in meerdere facetten van zijn bedrijf en ontdekt je de mogelijkheden en/of onmogelijkheden voor groei. Bewustwording van de effecten van je bedrijf op je persoonlijke financiële situatie.

4  Zet je website aan het werk! – Puck Verest – PINK by Puck

Een website is allang niet zomaar een online visitekaartje. Tegenwoordig is een website echt onderdeel van je marketingplan. Daarom is het belangrijk om je website te optimaliseren, maar hoe doe je dat en waar let je op? We gaan het hebben over zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie optimalisatie.

Je leert meer over: SEO, conversie & gebruikersgemak voor de bezoeker van je website.

5  ‘Wat doet de overheid voor mij? – Saskia Maltha, Gemeente Meijerijstad enHarry Hoogland, Gemeente ‘s-Hertogenbosch

 Inzicht krijgen in regelgeving en mogelijkheden voor zzp’ers. 

Kun jij door het bos van zzp-regels van de overheid die ene boom niet meer vinden? Heb je geen idee wat de overheid nu eigenlijk écht voor je kan betekenen? Dan is dit jouw kans! In deze workshop wordt duidelijk wat de overheid kan betekenen voor jou. We geven een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving. Daarnaast geven we tips en adviezen en natuurlijk kun je terecht met je vragen.

Je leert meer over: waar je (online) belangrijke actuele informatie over regelgeving vanuit de overheid t.a.v. zzp’ers kunt vinden. We geven je handvatten zodat je bijvoorbeeld heel gericht met jouw vragen naar jouw gemeente kunt gaan.

6  Facebook bootcamp Sandra Vonk – Social Media Specialist

LET OP: voor deze workshop heb je je laptop nodig! We bekijken of de basis van je Facebook pagina in orde is. Daarna gaan we aan de slag met het creëren van een top-post. We houden rekening met de voorwaarden waar zo’n bericht aan moet voldoen.

Je leert meer over: hoe een professioneel zakelijk Facebook profiel eruit ziet. Je krijgt tips om je profiel te optimaliseren. Hierna leren deelnemers hoe een optimale facebook-post er uit hoort te zien, en waar een optimale post aan moet voldoen. We sluiten af met een stukje “Facebook strategie voor je bedrijf”. 

7  ‘Hoe word jij een sterk online merk?’ – Nicoline Maes – Social Marketing Doctors

Leer hoe je jezelf optimaal online profileert, zodat je wordt gevonden door de juiste opdrachtgevers

Elke ondernemer weet waar hij of zij geld mee verdient. Maar weet je ook of jouw dienst of product goed aansluit bij de behoefte en problemen van je belangrijkste doelgroepen? Hoe profileer je je online zo dat je prospects niet om je heen kunnen en hoe converteer je ze tot klant met slimme content marketing – daar gaan we in deze hands-on workshop mee aan de slag.

Je leert meer over: het aanscherpen van jouw propositie, SEO, zoekwoorden in content, linkedin profiel optimaliseren op vindbaarheid en inbound marketing tactieken.

DAGVOORZITTER: Wilma van Dartel

EnterTrainer Wilma van Dartel is onze dagvoorzitter. Je kent haar van ‘Free Your Own Hero’ en misschien zelfs van TV (start 05:05) of uit LINDA.163. Als ‘powervrouw´ staat ze regelmatig op het podium, een bijzondere ondernemer met een betekenisvolle boodschap: hoe zet je je kwetsbaarheid om naar kracht. Van deze sterke zzp’er kunnen we heel wat leren! 

INSPIRATIETAFELS: vraag maar raak!

In de ontvangstruimte waar de pauzes en afsluitende borrel worden gehouden, vind je de inspiratietafels waar organisaties die zzp-ers ondersteunen zich aan je presenteren. Schuif aan bij een inspiratietafel naar keuze!

I.s.m. Rabobank, Social Media Doctors, UWV, PZO, VNO NCW, VZZP,Ondernemerslift+, Kenneth Smit academie, Talent uit Noordoost Brabant, Coöperatie 040, Starterssucces Oss, Bizztopia e.a.

GEORGANISEERD DOOR:

Dit event wordt georganiseerd door AgrifoodCapital Werkt! en het Werkgevers Servicepunt in opdracht van de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant namens alle gemeenten uit Noordoost Brabant: Mill en Sint Hubert, Meierijstad, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Cuijk, Boxtel, Boxmeer, Grave, Landerd, Bernheze, Uden, Vught, St. Anthonis, Haaren, Boekel, Sint-Michielsgestel

Projectleider Talentontwikkeling zzp: Marieke Tetteroo Tel: 06 29037118

10 redenen om naar de zzp BOOST te komen:

 

✓ meer opdrachten in de regio

✓ contact leggen met lokale opdrachtgevers, ✓organisaties en instanties

✓ je ondernemersvaardigheden versterken

✓ je omzet vergroten

✓aan je (content) marketing werken

✓ jezelf online profileren als een sterk merk

✓ je financiële vaardigheden verbeteren

✓ leren onderhandelen

✓ legio collega zzp’ers uit de regio ontmoeten

✓ meer weten over wat de overheid voor je kan doen

✓ Oh, en hadden we meer opdrachten in Noordoost Brabant al genoemd 😉

Nodig ook je zzp-collega’s uit

Locatie: CHV Noordkade 10-12, 5462 CD Veghel.